אורח באימון ״יניב״ חולון: חיים ירמיהו
אורח באימון. חיים ירמיהו (ליאור שולמן)
מאת: אלון יהודיוף | 02.09.15 | 22:08
השחקן שנלחם במחלה קשה ולא שיחק מאז תחילת העונה שעברה, הפתיע את חבריו לקבוצה במהלך האימון. האיחוד עם בית דגן ירד מן הפרק, משחק הגביע מול קרית מלאכי בוטל
שחקני מ.כ. יניב חולון שמחו לקבל היום (רביעי) אורח מפתיע במהלך האימון. שחקן הקבוצה בעונה שעברה, חיים ירמיהו, שפתח את העונה עם הקבוצה בליגה ג' אך נאלץ לפרוש ממשחק עקב התמודדות עם מחלה קשה, הגיע לאימון לאחר טיול בארה"ב ונראה מחוייך.
הסילון, כך מכונה ירמיהו, שיחק בלא מעט קבוצות בכדורגל הישראלי בליגות השונות ונחשב לאחד החלוצים הטובים ששיחקו בעיקר בליגות הנמוכות. בעונה שעברה הוא כבר חזר למגרשים לאחר שהבריא בפעם הראשונה מהמחלה ואפילו כבש את שער הניצחון החשוב במחזור השני מול חבל מודיעין, ניצחון 0:1 קטן שהתברר בסופו של דבר כשער העלייה של הקבוצה לליגה ב'. ירמיהו צפוי להצטרף לצוות המקצועי של הקבוצה.

בנושא אחר, האימון אמש היה האימון הראשון של הקבוצה מאז ניסיון האיחוד עם בית דגן שלא צלח. חולון טרם רשמה באופן רשמי שחקנים בהתאחדות לכדורגל ועקב כך משחק הגביע מול קרית מלאכי שתוכנן לשישי הקרוב בוטל והקבוצה מהדרום צפויה לעלות טכנית לסיבוב הבא.
תגובות
+ הוסף תגובה