העיר חדרה צהלה ושמחה

עוטפים את ראש העיר באהבה (שלומי גבאי) עוטפים את ראש העיר באהבה (שלומי גבאי)
הישג חסר תקדים לקבוצת הפועל ׳אנרג׳י פארק׳ חדרה שעלתה לחצי גמר באליפות ישראל בכדורגל חופים, לאחר ניצחון סנסציוני 1:2 מול בני יהודה. ראש העיר, צביקה גנדלמן: ״ההשקעה בקבוצה הנפלאה הזו בהחלט השתלמה לעיר חדרה״

קבוצת הפועל ׳אנרג׳י פארק׳ חדרה בכדורגל חופים היא ללא צל של ספק הפתעת העונה הנוכחית. לאחר שהעפילו לשלב רבע הגמר, רשמו חניכיו של המאמן המצוין, אוהד בוזגלו, סנסציה של ממש כאשר הדיחו את בני יהודה והעפילו לחצי גמר אליפות ישראל בכדורגל חופים, שם יפגשו את קבוצת מכבי ׳דורון מוטורס׳ נתניה, אלופת אשתקד.

שערים של אליחי צברי וחמאדה מרעי בשילוב יכולת שיא של הבלמים גיא עיני ואסף חקאק ושל השוער הנפלא עומרי אלון, הובילו את החדרתיים לניצחון. זאת ועוד, בשורות החדרתיים חסרו שחקנים דומיננטיים מהסגל שהוביל את הקבוצה מתחילת העונה כמו השוער, בן רהב, ניבאלדו (פצוע), אלמוג בוזגלו (חתם בבני יהודה מליגת העל) והחלוץ מיכאל קירטבה (הורחק ברבע הגמר).

הישג שיא (שלומי גבאי)
בסיום המשחק, קראו אליהם שחקני הקבוצה את ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן, עטפו אותו באהבה ושרו לו: ״צביקה, צביקה הוא המלך של חדרה״. גנדלמן אמר בסיום: ״ההשקעה בקבוצה הנפלאה הזו משתלמת. בתחילת הדרך דיברתי על תהליך סבלני של הפיכת הקבוצה לאיכותית וטובה יותר מאשר בשנים האחרונות הקשות מבחיניתה. גם אני לא האמנתי שבתוך זמן קצר נקצור פירות כל כך חיוביים״.

גנדלמן הוסיף: ״אני שמח מאוד שהשם של העיר חדרה מוזכר בשבועות האחרונים בכל יום שישי בקונוטציות חיוביות של הצלחה ספורטיבית, ומעניק את כל הקרדיט למאמן, אוהד בוזגלו, ולשחקנים הנפלאים. ההצלחה הזו עשתה לי חשק להמשיך ולמצב את חדרה ברמות הספורטיביות הגבוהות ביותר. לפיכך אני שוקל בחיוב לארח בחדרה את הליגה המקצוענית לכדורגל באולמות ובכך לתת המשכיות לפעילותה של הפועל ׳אנרג׳י פארק׳ חדרה גם במסגרת מכובדת זו״.

הבעלים של הקבוצה, עודד תורג׳מן, שהינו גם הבעלים של חברת ׳אנרג׳י פארק׳ חדרה, לא הירבה להתראיין ולהחשף לאורך העונה. בסיום המשחק אמר תורג׳מן: ״ידעתי שיש על מי לסמוך. אנחנו שמחים, מאושרים וגאים שהפכנו בתוך זמן קצר לקבוצה מחוייבת, רצינית ומעולה. ישר כח למאמן, אוהד בוזגלו, למנהל הקבוצה המסור, אלי (במבינו) כהן ולשחקנים הנפלאים״.

מי שמאמין לא מפחד. עודד תורג'מן (שלומי גבאי)
באגודה ביקשו השבוע לשבח את תרומתם האדירה להצלחה של אנשי החברה הכלכלית בחדרה, ובראשם מנכ״ל החברה הכלכלית, עופר מלכה, אשר מלווה את הקבוצה בכל האימונים והמשחקים מתחילת העונה, וכמו כן, עוזריו המסורים, רונן בשרי וקרן דואני אשר הפכו לחלק בלתי נפרד ממשפחת ׳אנרג׳י פארק׳ חדרה.

מערכת משומנת. ראש העיר גנדלמן ומנכ"ל החכ"ל עפר מלכה (שלומי גבאי)
מנכ״ל מרכז הפועל, יורם ארנשטיין, פרסם הודעה מטעם לשכתו: ״מרכז הפועל מברך את קבוצת הפועל ׳אנרג׳י פארק׳ חדרה על הצלחתה האדירה העונה. הקבוצה הזו מייצגת מזה כשנים את מרכז הפועל במפעל יוקרתי זה, ולאחר הזכייה באליפות ב-2008 משער של הסמל של המועדון עד היום, איציק בן תורה, בשניות הסיום של הגמר מול בית״ר ירושלים, אין ספק שמדובר ברגע שיא נוסף״.

גאווה למרכז הפועל. יורם ארנשטיין (שלומי גבאי)
בעקבות הצלחתה של הקבוצה והתגובות הנלהבות ברחבי העיר חדרה, הודיע השבוע הבעלים של חברת ׳טאוורס מגדלים׳, יניב בלילה, כי במקרה של זכייה באליפות המדינה, תטוס כל הקבוצה על חשבונו לחו״ל לשבוע של תענוגות ולכל מקום ברחבי הגלובוס שייבחרו שחקני הקבוצה על פי סקר ומשאל שיערך ביניהם.

בונוס מיוחד. יניב בלילה


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אין דברים כאלה! גאווה לעיר
(חדרתי גאה: 12:52 21-07-2015)
כתושב חדרה חובב ספורט, שעוקב אחר הקבוצה. אני גאה להיות חדרתי! כל הכבוד לראש העיר על התמיכה בקבוצה. הלוואי ונזכה בקרוב לארח שוב את ליגת הכדורגל באולמות.
2
רק מחכים לבחירות להטיס אותו הבית

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?