גיא אבן, טל ארז ואמיר בדיר סיכמו לעונה נוספת בכפר קאסם

אבן במעמד החתימה אבן במעמד החתימה
הקבוצה של חיים סירוטקין ממשיכה בהכנותיה לעונה הבאה ואמש (ג׳) סיכמה עם שלושה שחקנים נוספים. במועדון מחכים לתשובה מדור דוידי שהחל להתאמן בבני יהודה מליגת העל

מועדון ספורט כפר קאסם ממשיכה בהכנותיה לקראת העונה הבאה, וההנהלה החלה לשבת במרץ עם שחקני הקבוצה מהעונה האחרונה.

אמש (ג׳) סיכמה הקבוצה עם שלושה שחקנים מהעונה שעברה גיא אבן, טל ארז ואמיר בדיר. ראוי לציין כי השלושה היו ברשימה של המאמן, חיים סירוטקין, ולכן בהנהלה הזדרזו וסיכמו עם השחקנים.

אבן היה מבוקש העונה במספר קבוצות צמרת בליגה א', אך לבסוף החליט להישאר עונה נוספת בכפר קאסם. בנוסף, בקבוצה מחכים לתשובה בעמדת השוער, כאשר דור דוידי אמור לקבל החלטה. דוידי התחיל את האימונים בבני יהודה ובקרוב צפוי להודיע אם להישאר בקבוצה של יוסי אבוקסיס, או לקבל את ההצעה של כפר קאסם.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חבל לכם על הכסף שעריים עולים בפור גדול
(שעריים בלב ובדם תמיד : 00:58 11-07-2015)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?