שעריים: אלדד פרי קרוב לסיכום

הספונסר החדש של שעריים? פרי (באדיבות BE106.net) הספונסר החדש של שעריים? פרי (באדיבות BE106.net)
האם הקבוצה השנייה ברחובות תהנה מהתרומה של איש העסקים ותהפוך למועמדת עיקרית לעלייה לליגה הלאומית? בימים האחרונים נערכו מספר שיחות מרתוניות והצדדים בדרך לסיכום היסטורי

האם העיר רחובות בדרך למהפכה בעולם הכדורגל? בזמן שאוהדי מרמורק נמצאים בסוג של קרב מול היו"ר, חנן עדני, היריבה העירונית ממשיכה בהכנותיה לקראת העונה הבאה.

לאחר שסיימה במקום השני בעונה החולפת, רוצים בשעריים לעשות צעד אחד נוסף ולחתום על עלייה היסטורית לליגה הלאומית. בשעריים מבינים כי הקבוצה חייבת להעמיד תקציב ראוי ולפיכך מנהלים משא ומתן חשאי עם איש העסקים, אלדד פרי.

כזכור, פרי היה חלק מהבעלים של הפועל מרמורק בתחילת העונה ואף תמך בה מבחינה כספית, וכעת, ככל הנראה, הוא יחצה את הכביש בעונה הבאה וצפוי לבנות קבוצה ראויה שתתמודד על הכרטיס לליגה הלאומית.

פרי היה מעוניין להיכנס לניהול של שעריים כבר בקיץ הקרוב, אבל הדבר לא הסתדר כאשר נציגי העמותה דרשו התחייבויות כספיות להשקעתו, וזה לא הסכים לתת אותן. לאחר מכן פנה אייל גולן לפרי והציע לו להיכנס לשותפות בבעלות על הפועל מרמורק, אך גם הניסיון הזה נכשל בגלל המחלוקת בין גולן ליו"ר מרמורק, חנן עדני.

גורם בשעריים אמר בנושא: "מדובר בצעד אדיר והתקדמות משמעותית למועדון שלנו. אין ספק שלקהל שלנו מגיע קבוצה ראויה ועם התמיכה של פרי תהיה כזאת". מקבוצת אלדד פרי נמסר כי ככל שיהיה על מה לדווח נעדכן כמקובל.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
״משא ומתן חשאי״ עלק
(חנן: 23:18 30-06-2015)
יאללה תגזגזו...

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?