מאת: מיכאל וייסרמן | 23.06.15 | 08:50
עירוני רמת השרון ממשיכה את הכנותיה לקראת העונה הבאה תחת המאמן החדש, ליאור זדה. לאחר הצלחה מדהימה בעונה שעברה במדי עירוני קרית גת מקווים ברמת השרון כי זדה ישחזר את ההישג גם הפעם.
במועדון מודעים לכך שהקבוצה תתבסס על תקציב מינימום ותיבנה סביב שחקנים צעירים ומוכשרים שינסו להשיג את מזלם בקבוצה. בסוף השבוע הוחתמו שניים מהצעירים המוכשרים בדמותם של גיא רוזנבלום ויניב שגב.
רוזנבלום מגיע לקבוצה מהפועל מורשה בליגה א' לאחר שהיה בין הבולטים בקבוצה ועזר לה לשרוד עונה נוספת בליגה א'. שחקן נוסף שחתם בקבוצה הוא הקשר יניב שגב שגדל במחלקת הנוער של הפועל תל אביב ואף התחיל את העונה שעבר בליגה האפריקאית, אבל במהלך העונה חזר לארץ והצטרף למכבי פתח תקוה. שגב לא קיבל יותר מדי הזדמנויות מרן בן שמעון וכעת מקווה להוכיח את עצמו במדי רמת השרון.
תגובות
+ הוסף תגובה