צחי טיאר התפטר מאימון הכח ר"ג, רותם בארי מונה במקומו

מאמנה החדש של הכח. רותם בארי מאמנה החדש של הכח. רותם בארי
המאמן שלח הודעה לשחקניו: "אחרי 3 חודשים במועדון אני מרגיש שלא הצלחתי לעמוד ביעדים שהצבתי לעצמי ולקבוצה". בארי: "יש לנו משחק גורלי בנצרת עילית, מקווים לטוב"

מאמן הכח עמידר רמת גן, צחי טיאר, הודיע היום (ה') כי הוא מתפטר מאימון הקבוצה. המאמן, שלח הודעה לשחקניו ובה הוא כתב: "אחרי 3 חודשים במועדון אני מרגיש שלא הצלחתי לעמוד ביעדים שהצבתי לעצמי ולקבוצה. בפגישה היום ביקשתי מהבעלים, גל יוסף, לסיין את תפקידי כמאמן הקבוצה, ומהיום למעשה סיימתי את תפקידי".

עוד כתב טיאר: "ברצוני להודות לבעלים ולאנשי המועדון על התקופה הקצרה, כולי תקווה שבמשחקים שנותרו הקבוצה תצליח להגיע אל משחקי המבחן. כולנו יודעים שבכדורגל יש תקופות פחות טובות למאמנים. הייתי חייב לקבל החלטה ולהיות כנה עם עצמי".

כאמור, הכח ממקומת במקום האחרון בטבלה עם 16 נקודות, ונראה כי היא בדרך לליגה א'. הפער בינה לבין המקום שמוביל למשחקי המבחן הוא 9 נקודות, ומי שיהיה אמור לנסות ולעשות את הבלתי ייאמן הוא רותם בארי, שחקן עבר של הכח עמידר ר"ג, ועכשיו גם מחליפו של טיאר.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
גורש יותר נכון צחי אתה גורשת!!!זוכר פעם עשית אסיפה עלי?זוכר?אז בוא נספור לך אחת עם ביתר כפר סבא אחת עם הכח רמת גן ואחת אולי עם יפו עליות?לא עליות לא עלית ביום שהתחלת איתי קוללת זהו שמע לי חפש ענף אחר אדם רע מאמלל שחקנים שלא יצליח בכלו איכס!!!!!!!!!!!
2
אני לא יודע איך קבוצות עוד לוקחות אותו כל מקום שהיה ניכשל ואני לא יודע אם אנשים יודעים בכל הקריירה שלו אין לו שום הישג מאמן חלש בלוף גדול ללא יחסי אנוש והיכן שהיה השאיר אדמה חרוכה
3
בארי איש ענק
(עדי: 21:32 12-03-2015)
איש מדהים וכל הכבוד
4
צחי טיאר
(יפו: 21:53 12-03-2015)
זה פשוט לא יאומן כמה שאתה כישלון אתה גרוע אתה פשוט לא יודע כדורגל שזה מצחיק אתה אפס צחי אפסססס תכניס את זה לראש והגיע הזמן שתתחיל לעשות חמוצים כי כנראה זה מה שאתה יודע לעשות הכי טוב ביוש צחוש!
6
והפתרון - קורס מאמנים מההתחלה
(יפואיסט: 08:44 13-03-2015)
לצחי יש 2 אופציות - אחת לפרוש ! והשניה לעשות קורס מאמנים מחדש מהבסיס , הוא לא יודע כלום מהנלמד בקורס !!!
7
צחי אתה אפס
(הכח: 10:03 13-03-2015)
השחקנים יצאו גברים , הלכו לגל יוסף ואמרו שהם לא יכולים לראות אותך מאחל לך שתסבול כמו שאנחנו סבלנו השנה כל חייך
8
היתפטר עאלק חחחחח פוטר פח אשפה
(הנהלת הכח: 09:38 13-03-2015)
9
המשחק הגורלי הוא בכלל בוינטר!!! הכתב שפרסם היה בסהכ צריך להסתכל בלוח המשחקים. אבל כנראה שזה יותר מדי קשה. מביך!!
10
אדם רע
(פיורנטינה: 10:53 13-03-2015)
הבנאדם הרע הזה פוטר מהכח לאחר לחץ מכל הגורמים בקבוצה- מלמעלה עד האוהדים. תבינו, אין דבר כזה איך הצליח להשניא את עצמו על כולם. יפו- עכשיו הבנו על מה דברתם כל הזמן!
11
רז זהבי
(סגול כהה: 10:55 13-03-2015)
רז זהבי, תמסור ד"ש לחבר האפס שלך, יצאת נקניק!
12
אתה יודע למה?
(אני צחי אני : 12:07 13-03-2015)
אני זה כל שחקן מהקבוצות שאימנת בשנים האחרונות שאומר לך בפנים ...צחי אתה לא שווה כלום צחי אתה פשוט לא מאמן אתה סתם בנאדם שחושב יכול לאמן אבל אין בך כלום ואין לך כלום ...כנות ? תסתכל במראה ותעבור לדוקים
13
למספר 6
(חזק: 13:56 13-03-2015)
לא קורס מאמנים ולא כלום , אם אין לך אישייות ואין לך מושג בכדורגל , ויש לך רק קשרים , זה לא מספיק , פשוט מאוד , זה מאמן לא מהתחום ביכלל , וביגלל אנשים כמוהו הכדורגל בארץ מידרדר .
14
בהצלחה רותם
(דודו חלף : 14:19 13-03-2015)
לתת קצת כבוד למאמן גם אם פוטר .שיהיה בהצלחה לרותם בארי .זה אותו רותם ששיחק בעמידר ייחד עם רפי בכור בלם אם זה הוא .הוא גם בחור נהדר וגם אמור להיות מאמן אם אופי הוא היה רוצח בהגנה .היה . הבעיה שהוא ניכנס למצב של קבוצה במצב גרוע .שיהיה בהצלחה .
15
בהצלחה רותם
(רון שלום הכח הסגול: 15:48 13-03-2015)
לא מתעסקים מה היה. מעכשיו אש בעיניים. עושים את זה!
16
מה שקרה באמת
(זריקי: 19:43 13-03-2015)
ניזרק הביתה !!!
17
בהצלחה רותם
(גיא: 22:46 13-03-2015)
אם יש מישהו שיכול להציל משהו מהעונה הזאת זה רותם. המשימה קשה, אולי אפילו בלתי אפשרית ורותם הוא האיש הנכון. השחקנים צריכים להרים את הראש ולתת את הכל. אם יורדים ליגה לפחות בראש מורם!
18
רותם האיש הנכון בזמן ובמקום הנכון
(אחד שיודע מה אתה שווה: 23:45 13-03-2015)
רותם שיהיה לך בהצלחה בקבוצת הכח עמידר ר"ג אני זוכר אותך עוד ששיחקת עם אח שלך ברמת עמידר אז תכניס לשחקנים את אני מאמין שלך תחדיר להם את האופי שלך ובעזרת השם תצליחו כקבוצה מחזיק לכם אצבעות גבר.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?