אזור - מורשה: משחק על החיים

תיקו גם יספק. שחקני מורשה (קובי רוזן) תיקו גם יספק. שחקני מורשה (קובי רוזן)
לסיום העונה נותרו אמנם עוד שבעה מחזורים אך משחק התחתית בין אזור לבין מורשה מחר (שישי) הוא כזה שישפיע ישירות על סיכויי ההישרדות של הקבוצות. שוער אזור, למל: "חד וחלק, זה משחק על שש נקודות"

אין ספק שהמשחק המרכזי של המחזור הקרוב בליגה א' דרום שייך לשתי קבוצות תחתית כאשר הלפני אחרונה, הפועל אזור תארח את הפועל מורשה מהמקום ה-13. לשתי הקבוצות אותו מספר נקודות כשרק הפרש שערים מפריד בינהן. אזור מגיעה לאחר ניצחון חשוב על שיכון המזרח ואילו מורשה לאחר הפסד בית מול נס ציונה.

אזור שעברה טלטלה גדולה העונה שהתחילה בעזיבה של המאמן שי מאור, דרך הגעתם ופיטוריהם של חנן פדידה ודקל מלכה וכעת נראה כי תחת המאמן יוסי חכים ועם ניהול נבון של חיים אלגזי הקבוצה חוזרת אל דרך המלך.

באזור מודעים לחשיבותו של המשחק בעיקר בשל העובדה שהוא נערך בבית. הקבוצה חטפה אתמול מכה מקצועית קשה כאשר התברר כי מגן הקבוצה רביד אשר נפצע באימון וגמר את העונה אך למרות זאת האווירה בקבוצה נותרה חיובית. אחד מאלה שסימנו את ההתאוששות הוא השוער, רון למל שאמר לקראת המשחק: "חד משמעתי, זה משחק על שש נקודות, סופר קשה שהכול יכול להיות בו. מקווה בע"ה שננצח אך חשוב לזכור שעם כל תוצאה שנשיג בו, יישארו עוד שישה משחקים והמאבק יהיה עד המחזור האחרון".

מקווה לנצח. למל (שקד מורג)
גם במורשה מבינים את חשיבות המשחק כשהחשש הוא מהיגררות לרצף של הפסדים. בקבוצה מספרים כי גם תוצאת תיקו תספק אך מלכתחילה המטרה היא לנצח. "אנחנו קבוצה לא פחות טובה מאזור או קבוצות אחרות בתחתית ולמרות ההפסד מול נס ציונה, נבוא לנצח" אמרו שם.


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?