גיל ברעם (ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל | 04.01.15 | 12:12
מנכ״ל נצרת עילית התראיין ב״שישי ושערים״ אחרי ההפסד 2:1 למכבי הרצליה והתייחס לזעזוע אפשרי כאשר השם החם להחליף את שמעון הדרי במידה והמשבר ימשך הוא קובי רפואה
תקופה קשה עוברת על הפועל נצרת עילית מהליגה הלאומית. הקבוצה של שמעון הדרי רשמה הפסד נוסף בשישי האחרון, הפעם למכבי הרצליה, ויכולה למצוא את עצמה בערב סיום המחזור (ביום ב׳) מתחת לקו האדום.
עם סיום ההתמודדות בין שתי הקבוצות, מנכ״ל הפועל נצרת עילית, גיל ברעם, התראיין בתכנית ״שישי ושערים״ ברדיו ערוץ הספורט ואמר: ״התחושות לא טובות, זה לא משחק שהיינו צריכים להפסיד. אתה מצליח להשוות את התוצאה, יושב על השער של הרצליה ולא נותן גולים.אם לא לקחתי היום את ה-3 נקודות, אז יש לי באמת בעיה גדולה. אם היינו בדקה 92, והיינו נותנים גול, היינו מסתכלים על הפלייאוף העליון״.
״היום הייתה לנו בעיה בהגנה, השבוע שחררתי את ירדן כהן לטבריה. אני מתכוון להביא 2-3 שחקנים״ הוסיף ברעם שהתייחס גם לעבודה כי קבוצתו יכולה למצוא את עצמה מתחת לקו האדום: ״כל שנה מסמנים אותי כיורדת בטוחה. אני מאמין בשקט שיש במועדון ומאמין שנוכל לצאת לדרך חדשה ככה או ככה״.
על זעזוע אפשרי אמר ברעם: ״אני מאמין שבקבוצה שיש לי זה לא נכון להביא מישהו חדש. אני מסתכל ימינה שמאלה, שוק המאמנים לא מושך, אין בחוץ משהו שאין לי בבית. באופן כללי המערכת יחסים ביני לבין שמעון היא טובה. יחד עם זאת, אני מחזיק מקובי רפואה, עשה עבודה מצוינת במכבי פ"ת״.
תגובות
+ הוסף תגובה