חרבאוי במרדף אחרי הכדור (אמיר שיבי, BEST BALL)
מאת: אמיר שיבי, "בסט בול" | 20.12.14 | 17:29
350 צופים ראו יכולת טובה יותר של האורחים מזו של אסף נימני ושחקניו, אך בסיום נשארה מעלות עם המחמאות בלבד. עוז צבאג כבש לזכות האדומים שנותרו במקום השלישי, מעלות עדיין במרחק בטוח מהקו האדום
הסקציה מעלות חזרה הביתה עם כוחות מחודשים לאחר הניצחון חוץ נגד נהריה כאשר היא אירחה את אחת הקבוצות הטובות בליגה א' צפון, הפועל קטמון ירושלים, שמגיעה גם היא אחרי ניצחון ביתי על הפועל בית שאן. מעבר לסוללת שחקנים משובחת, הקבוצה מהבירה זכתה לליווי של 200 אוהדים ירושלמיים שלא הפסיקו לעודד לאורך כל המשחק עם תופים, שירים, דגלים וצעיפים.

המשחק נפתח, ואחרי 13 דקות של גישושים אבירם ברוכיאן הגביה מאגף ימין לרחבה אל עוז צבאג שחלף על פני המגן שלו ובעט אל הפינה השמאלית הקרובה אך שוער מעלות טארק נאטור היה מוכן והדף את הכדור. בדקה ה-25 אבירם ברוכיאן ניסה את כוחו בבעיטה חופשית מ-26 מטרים אך הכדור עלה מעל השער. שתי דקות מאוחר יותר רונן פאלח פרץ באגף ימין תוך כדי שהוא עובר בקלילות את בן אוזן ומעביר רוחב נפלא לרחבה, אילן טל הצליח לשפשף את הכדור שתגלגל ליד הקורה והחוצה. רגע לפני השריקה למחצית הראשונה קטמון זכתה בכדור קרן מצד ימין, גולן חרמון התרומם מעל כולם ונגח מתוך תיבת החמש, אך לרוע מזלו פואד חיראלדין עמד על קו השער ומנע מהכדור להיכנס. תוצאת המחצית 0:0.

קטמון יצאה טוב יותר למחצית השנייה ובחלוף שתי דקות הגנת מעלות התקשתה להרחיק את הכדור מהרחבה שלה ושי מזור בעט מ-18 מטרים כדור שטוח שקיפץ מעט על הדשא, אך השוער הצליח להדוף וההגנה הרחיקה. בדקה ה-49 עוד התקפה של קטמון יצאה לדרך. הכדור הוגבה מאגף שמאל ויצר עירבוביה ברחבת מעלות, עוז צבאג השתלט על הכדור ומשבעה מטרים ירה אל הפינה השמאלית הרחוקה ופנימה,
1:0.

בדקה ה-67 אוריאן יעקב הגביה משמאל אל הרחבה ומיכאל ממן נגח משבעה מטרים ומצא את נאטור במקום. בדקה ה-72 קרן מימין למעלות, הכדור הגיע לדודו אפללו שמתוך תיבת החמש נגח לידיו של השוער. שתי דקות חלפו ופואד חיראלדין פרץ באגף ימין חלף על פני השומר שלו והעביר כדור רוחב בחצי גובה לרחבה אל בר כהן שמעשרה מטרים שלח כדור חזק ששרק מעל המשקוף.
בדקות האחרונות לחץ כבד של מעלות להשיג את השוויון. בדקה ה-82 אסף פחימה הגביה אל אילן טל שבעט מהאוויר כדור חלש שלא סיכן את השוער. שלוש דקות מאוחר יותר רונן פאלח הוציא כדור לרחבה אל אילן טל שהסתובב ומזווית קשה סחט הצלה מאוהד סיידוף. מעלות לא הצליחה לממש את היתרון על המגרש בכיבוש שערים ונשארה רק עם המחמאות, קטמון עם הנקודות.
לחצו כאן לכתבה שפורסמה באתר "בסט בול"
תגובות
+ הוסף תגובה