ממכבי פ"ת לטבריה. מרעי (באדיבות וואלה ספורט)
מאת: קובי פורטל | 22.09.14 | 11:16
אחרי חיפושים אינסופיים ושיחות קדחתניות עם כל חלוץ אפשרי, העולה החדשה מקבלת את חלוץ מכבי פ"ת שכבש שלושה שערים בעונה החולפת. מקדש יחתום או שמכלוף יישאר?
אחרי שחיפשה חלוצים בכל חור אפשרי, עירוני טבריה החתימה היום (שני) את ויקטור מרעי. החלוץ כבש שלושה שערים בעונה החולפת במדי מכבי פ"ת ומגיע לכנרת על תקן של שחקן בכיר. החלק הקדמי של טבריה עבר שדרוג משמעותי ביומיים האחרונים, אחרי החתמתו אתמול של שחקן הקבוצה בעונה שעברה, לירון אלימלך הנפלא.
גם בחלק האחורי צפויות בזמן הקרוב התפתחויות מעניינות. כזכור, הבלם טל מכלוף שהיה שותף מלא לעליית הקבוצה לליגה הלאומית, ביקש לפני מספר שבועות להשתחרר ולחזור להפועל אשקלון מליגה א', הקבוצה מעיר מגוריו. בטבריה לא מיהרו לתת לבלם את השחרור וטענו כי במידה ולא יהיה בלם אחר במקומו, מכלוף ייאלץ להישאר במועדון.
במשחק הליגה האחרון פתח מכלוף במקומו של מאור סיסו שנפצע, מה שחיזק את הישארותו של הבלם בטבריה. אלא שבמהלך הימים האחרונים, מתקיים מו"מ בין טבריה לבין בלם מ.ס אשדוד, עידן מקדש, ששיחק בעונה שעברה במדי הכח רמת גן. הבוקר (ב'), ממשיכות להתקיים השיחות בין שני הצדדים, במידה והבלם יסכם, מכלוף ישוחרר.
תגובות
+ הוסף תגובה