היה צריך לוותר ביוזמתו על השיבוץ למשחק של קטמון? מנצור מוקף בשחקנים (שי מוגילבסקי)
מאת: זיו אמויאל | 21.09.14 | 17:17
שבוע בלבד אחרי התקרית בין אסף נמני לדוד מנצור והיריקות של האוהדים לעבר האחרון, עוזר השופט נשלח שוב ל'טדי'. יו"ר ועדת הליגות הנמוכות: "מוטב שהיה מוותר". קטמון: "מעדיפים לא להתייחס"
בהפועל קטמון חשו הבוקר (ראשון) שביעות רצון רבה אחרי הניצחון הביתי 0:2 על מ.ס כרמיאל/צפת. למרות הבאתו של מיכאל קירטבה שהשלים בכורה חלומית כשכבש צמד אחרי שנכנס כמחליף, במועדון הירושלמי ממשיכים לחפש אחר עוד חלוץ לחיזוק החלק הקדמי.
למרות זאת, בקבוצה עדיין לא נרגעו מהעונש חסר הפרופורציות שספג מאמן הקבוצה, אסף נמני, במשחק הגביע לפני כשבוע מול הפועל מגדל העמק. כזכור, נמני יצא מהתחום הטכני עד הקוון, דוד מנצור, ועל פי דו"ח השופט אמר לו תוך תנועות ידיים: "'תתביישו לכם, כל המשחק אתם נגדנו. אין לכם בושה'. המאמן, כאמור, הורחק משלושה משחקים בפועל ועוד ארבעה על תנאי. אלא שהסיפור המוזר הזה רק מתחיל. הנוכחים אמש שהגיעו ל'טדי' הבחינו, למרבה התדהמה, כי אותו קוון, דוד מנצור, שעמד במרכז העימות עם מאמן קטמון, שובץ שוב למשחק של הקבוצה ושוב מוקם בצד של הקהל בסמוך לספסלים.
משבץ השופטים בליגות א', ב' וליגת העל לנוער,
אלי ווהבי, אמר לאתר ערוץ הספורט: "אנחנו מצפים מהקוונים והשופטים לדווח לנו על תקריות שבמהלכן התרחשו אירועים המוגדרים מעל הנורמה, כגון הרחקות ותופעות שבגינן קבוצות עומדות לדין. במקרה הזה, לא התקבל דיווח. במידה והיינו מודעים לתקרית הקודמת, הייתי משבץ כמובן עוזר אחר. במערכת השיבוץ של השופטים יש אפשרות לדווח על תקריות מכל סוג, אני מצפה מ-160 השופטים שאני משבץ לנהוג כך".

יו"ר ועדת הליגות הנמוכות בהתאחדות לכדורגל,
איתן תבריזי, שנכח במשחק, אמר לאתר ערוץ הספורט: "נגעתי בנקודה הזו עוד לפני שריקת הפתיחה. למרות שהמשחק עבר בשלום, אמרתי לשופט הקו שהיה מעורב בתקרית עם המאמן בשבוע שעבר כי לא היה חכם מבחינתו להיות משובץ למשחק הזה שוב. זה לא בריא. מוטב היה אילו היה מוותר ומבקש שיבוץ למשחק אחר".
דובר הפועל קטמון,
טל בן עזרא, מסר בתגובה: "אנחנו מעדיפים שלא להתייחס".
תגובות
+ הוסף תגובה