בכורה חלומית לקירטבה ב-0:2 של קטמון על כרמיאל

גם בכורה, גם צמד וגם ניצחון? קירטבה מוקף בשחקני קטמון אחרי השער (צילום: עדי אורן) גם בכורה, גם צמד וגם ניצחון? קירטבה מוקף בשחקני קטמון אחרי השער (צילום: עדי אורן)
אחרי שליטה מוחלטת לכל אורך המשחק, החלוץ שהגיע מכפ"ס עלה כמחליף והחזיר בצמד נפלא (78 ,88). סרחיו חוואל החליף על הקווים את אסף נמני המורחק. 1,200 אוהדי קטמון סיפקו אווירה מחשמלת

אחרי המנה המכובדת שקיבלנו במחזור הפתיחה של ליגה א' צפון (16 שערים ו-2 מורחקים), הגיע הערב תורן של הפועל קטמון ירושלים ומ.ס כרמיאל/צפת להגדיל את המאזן. שתי הקבוצות הגיעו למשחק אחרי שהודחו בביתן מהמשך המשחקים בגביע המדינה. 1,200 אוהדים ירושלמים הגיעו במוצאי השבת כדי לדחוף את קבוצתם תוך מפגן עידוד מרשים ביציעים ושירי "הפועל של האוהדים".

מאמן קטמון, אסף נמני, ריצה הערב (שבת) את ההרחקה הראשונה שלו (מבין שלוש), זכר לעימות עם הקוון במשחק האחרון מול מגדל העמק ומי שהחליפו על הקווים הוא מאמן הכושר ועוזר המאמן, סרחיו חוואל. חלוץ הרכש החדש, מיכאל קירטבה, שהגיע מהפועל כפ"ס, פתח על הספסל.

בצד של כרמיאל/צפת, איתי מרדכי ציין הערב את משחק הליגה הראשון שלו בקריירה כמאמן ראשי של קבוצת בוגרים בליגה א'. מיני הפתעה נרשמה בהרכב הקבוצה, כאשר אור צעדון ואוהד עדי פתחו ב-11. מנגד, עינב בן שלום, מאור אושרי, חן ידען, נתן נודלמן והרכש החדש, מוסא שעבאן, פתחו על הספסל. החלוץ, וואג'די אבו יונס, שחתם השבוע, לא הולבש והוא מחוץ לסגל.

מתחתן ביום שני, קיבל ברכות מהאוהדים. נמני (צילום: עדי אורן)
מהלך המשחק:
5 דקות מן הפתיחה כרמיאל דהרה קדימה עם סהר דהן שהעביר ימינה לאמזלג, האחרון חדר לרחבה ובעט שטוח לרשת החיצונית של סיידוף. קטמון השתלטה על מרכז המרגש, מניעה כדור לרוחב ולעומק במהירות יוצאת מן הכלל שהקשתה על ההגנה של כרמיאל/צפת. בדקה ה-18 בלילתי התנהל עם הכדור במרחק 20 מטרים מהשער, פינה שטח מצוין לשי מזור שבעט מרחוק שטוח, באשר דאהר עצר בקלות. דקה חלפה לה ובן אוזן עם ניסיון נוסף בחן את השוער שקלט פעם נוספת.

"הפועל של האוהדים". אוהדי קטמון (צילום: עדי אורן)
קטמון המשיכה ללחוץ ועד הדקה ה-32 השיגה 5 קרנות. יוגב אלישע קיבל כרטיס צהוב על משיכה בחולצה, אבל האדומים המשיכו לסבול מחוסר מחץ בחלק הקדמי, היעדר בעיטות מדויקות מרחוק ומחסור ברגל מסיימת. בדקה ה-37 הגיעה ההזדמנות הטובה ביותר של קטמון עד כה במשחק; זדה דהר באגף הימני, עבר מגן אורח ושיחרר רוחב בחצי גובה מדוד לרגליים של מזור שהסתרבל עם הכדור ודאהר לקח.

המחצית השנייה נפתחה באותה המגמה ובדקה ה-48 נשרקה לזכות קטמון בעיטת עונשין מ-11 מטרים; בשאר דאהר המצוין ניסה להציל כדור לפני שייצא לקרן, אדם מזרחי ניצל את ההזדמנות והיה קרוב למצב כיבוש אך השוער הכשיל אותו והשופט שרק וסימן על הנקודה הלבנה. מזרחי עצמו בעט את הפנדל וסחט הדיפה נדירה מדאהר. שוער עם עתיד גדול.

עתיד גדול לפניו. שוער כרמיאל, בשאר דאהר (צילום: עדי אורן)
כרמיאל/צפת התעייפה וניכר שהכושר הגופני של האדומים עדיף הרבה יותר. בדקה ה-63 אוזן המצוין הגביה קרן לראש של נאור סבג שנגח לקרקע והחוצה. 2 דקות מאוחר נרשמה הבכורה של מיכאל קירטבה, חלוץ הרכש שהגיע מכפ"ס. 20 שניות אחרי שנכנס, סיפק בעיטה אדירה מ-20 מ' ששרקה ליד הקורה של דאהר.

על הקווים של קטמון במקום אסף נמני שהורחק. סרחיו חוואל (זיו אמויאל)
בדקה ה-69 כרמיאל הצליחה, סוף סוף, לצאת למתפרצת ראויה. חן ידען שנכנס כמחליף דהר באגף השמאלי מרחק של כ-40 מטר עד ששיחרר בעיטה שטוחה לפינה הרחוקה של סיידוף, השוער המנוסה לא התקשה. בדקה ה-77 ליאון אלחרר הכשיל את קירטבה ברחבה, השופט שרק, שוב, לכדור עונשין מ-11 מטרים. קירטבה כבש מהנקודה הלבנה והפך את הבכורה בקבוצתו החדשה ללא פחות ממדהימה. 0:1 לקטמון.

קטמון לא הורידה את הרגל מהדוושה ובדקה ה-88 היא השיגה את מבוקשה. עוז צבאג מסר מצוין לקירטבה בתוך הרחבה, החלוץ עבר את הבלם ומול דאהר בעט לפינה הנגדית של דאהר, 0:2 לאדומים-שחורים ובכורה חלומית לחלוץ החדש.

רצו לנסוע צפונה עם נקודה. הגנת כרמיאל (צילום: עדי אורן)
הפועל קטמון:
אוהד סיידוף, גולן חרמון (קפטן), יונתן זדה, יהודה חוטה, בן אוזן, נאור סבג, בן לוי (ליעד עובד), שי מזור, עוז צבאג, שחר בלילטי (אור כהן), אדם מזרחי (מיכאל קירטבה)

כרמיאל/צפת: בשאר דאהר, אילן סויסה (קפטן), ליאון אלחרר, מידן שטיינברג, אור צעדון, סהר דהן, ארד אלבז, יוגב אלישע, איציק זפרני, אוהד עדי, דוד אמזלג


 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
קטמון בהצלחה מחזיקים לכם אצבעות בשכות היהלום שלנו מיכאל קירטבה!
3
מיכאל נשמה שחקן ענק
(הענק מכפר סבא : 21:55 20-09-2014)
אהוב אוהדי כפר סבא חלוץ ענק !! לא בהרכב בגלל קומבינת המאמן הלוזר . שנה הבאה חוזר הבייתה אוהבים אותך והצלח עם קטמון .
4
יאללה קטמון
(קטמון בנשמה: 22:33 20-09-2014)
5
יאללה קטמון
(קטמון בנשמה: 22:34 20-09-2014)
יאללה קטמון הגענו לליגה א צפון סופסוף!
6
קטמון נראתה מצוין! רואים בכל תנועה את היד של המאמן הצעיר והמוכשר! קירטבה במשחק ענק!
7
מיכאל קרטיבה !!!
(אבי: 23:02 20-09-2014)
שחקן אדיר יעלה את קטמון לבד כמו שעשה עם כפר סבא
8
מיכאל בהצלחה
(כפר סבא בדם: 23:17 20-09-2014)
בכפר סבא אוהבים אותך תמיד מקווה שמצאת בית חם בהצלחה לך ולקטמון ושנה טובה
9
להטיס את הקוסם מרדכי
(צו השעה: 23:42 20-09-2014)
לפני שיהיה מאוחר וציון יקנה משחקים עדיף להעיף אותו עכשיו. מאמן קוסם לקח קבוצה שסיימה מקום 3 והפך אותם לקונוסים. אין כושר אין דרך הרכבים ושחקנים הזויים.. איתי נחנקו כבר
10
מורדכי תתפטר
(כרמיאל שלי: 23:42 20-09-2014)
11
חומר למחשבה
(אדום אדום: 23:50 20-09-2014)
לאוהדי קטמון.זה לא חוכמה להיות זנב לשועלים.
12
בהצלחה למיכאל ולבן לוי
13
נכח במשחק
(קטמוני: 06:50 21-09-2014)
זה לא חכמה לשחק ולנצח את כרמיאל.. אני לא מבין מה הם עשו בחודשיים אימונים. אין כושר. באים לשחק בונקר דקה 60 נפלו מהרגלים. מאמן בושה תשאלו את בת ים
14
נצחון מרשים על קבוצת פח שלא טטעו
(קטמון ליגה א צפון: 07:09 21-09-2014)
אוהדים מקסימים לדלם דמי חבר לליגה א ולהיות מסונוורים שגוזלים ממיכם אתם עיוורים הבוצה קיימת בזכותכם כי כמה מנהלים גוזרים קופונים מיכם תחשבו על זה והדרך עוד ארוכה בהצלחה
15
פליקס הצליח להטציא את קירטבה מהקבוצה, אבל הוא לא יצליח לךעקור אותו מנשמתנו. אוהבים אותכם בן ומיכאל תצליחו ותעלו ליגה עם קטמון. אנחנו יודעים מה זו קבוצה של אוהדים. בהצלחה להפועל קטמון.
16
ה-1 עמד מול השער במרחק מטר והחמיץ השופט נטה כל המשחק לטובת קטמון ושרק 2 פנדלים מפוקפקים....למי נתפסו השרירים לקטמון או לכרמיאל?????....שוב ...זיו אתה לא מספק את האמת
17
נימני תותח
(אדומי: 09:00 21-09-2014)
אין ספק שהמאמן הצעיר לאט לאט מעמיד לנו קבוצה תוססת שי אהרון מנצח מלמעלה על הכל צוות מנצח
18
ל16, עידו. פנדלים מפוקפקים ? השופט ריחם עליכם- הייתם צריכים לקבל אדום ולא צהוב בפנדל השני, והיה עוד פנדל ברור - שהוא ויתר לכם עליו, כי לא נעים... אם כבר- הוא החמיר עם קטמון- צהוב מיותר לגולן.
19
מיכאל קירטבה לאן שלא תלך תמיד תשאר בלב
(מיכאל קירטבה לאן שלא תלך תמיד : 10:44 21-09-2014)
20
אתם פשוט מסונוורים אתם עוד משלמים
(צפון עולה קטמון: 11:54 21-09-2014)
חברה אוהדי קטמון משלמים למנהלים שלהם שתהיה להם קבוצה כמעט כל התקציב הולך לאדון שרצקי ולשי אהרון לא לטעות וכמו שאמר עוז אם קטמון לא תעלה תהיה סחרור במערכת אני מקווה שאוהדי קטמון לא טפשים ותתחילו לפעול הלכו לחפש אללים אחרים האם שי אהרון האליל .
21
בתקוה שנעלה כי אחרת אנחנו נתפרק
(קטמון חלוץ תותח: 12:13 21-09-2014)
חברה אוהדי קטמון הנהדרים לא ללכת שולל אדון שי אהרון עושה לכם אחיזת עיניים כך עשה גם בהפועל נתח תקציב הגדול עובר אלין וגם יעבוד עלכם הלאה לחתום איתו חוזה טווח ארוך ראו הוזהרתם תחמן גדול
22
בן לוי מחכים לסלטה שלך
(אנונימי: 20:21 21-09-2014)
23
לפרצוף של הבלם....זה משחק של 2 פנדלים ו-5 צהובים לכרמיאל ועוד מאיתנו חסך....תחסוך מאיתנו שופט כזה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?