אחורה פנה: שחר סימן טוב הגיע להבנות על שחרורו
שחר סימן טוב (ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל | 27.08.14 | 20:09
הקשר, שעל חתימתו במגדל העמק פורסם בדאבל פס, הגיע להבנות עם המועדון על שחרורו ככל הנראה לקרית אתא שהביעה עניין רב בסימן טוב. במגדל העמק סירבו להגיב לידיעה
סיבוב פרסה נוסף בליגה א׳, הפעם משורות מגדל העמק. הקשר המוערך שחר סימן טוב, שהחזיק בחוזה לעונה וחצי, הגיע להבנות על שחרורו מהקבוצה, וככל הנראה היום ערך את אימונו האחרון בקבוצה. סימן טוב לא הסתדר בתחילת העונה עם ראשי המועדון אלא שאז הגיע הפשרה והקשר סיכם את תנאיו.
בימים האחרונים קרית אתא הביעה עניין רב בסימן טוב, וכמו שזה נראה כרגע, הקשר יעשה את הדרך לקבוצתו של פטריסיו סייג. נזכיר כי גם אשקלון מליגה א׳ דרום גיששה אצל סימן טוב.
במגדל העמק סירבו להגיב לידיעה, אך מקורבים למועדון מסרו ל״דאבל פס״ כי במגדל בעמק העריכו וכיבדו מאוד את הקשר, ולראייה הסיכום בין שני הצדדים בתחילת העונה.
תגובות
+ הוסף תגובה