קשר רוסי צפוי לחתום השבוע בקרית גת

ליאור זאדה, מאמנה של קרית גת ליאור זאדה, מאמנה של קרית גת
מכבי קרית גת משלימה את ההכנות האחרונות לקראת המחזור הראשון בליגה. בקבוצה מודאגים מפציעתו של החלוץ רן בן שמעון. בלם כפר קאסם דודי תירם חתם בקבוצה

מכבי קרית גת משלימה את ההכנות האחרונות לקראת המחזור הראשון שיערך ביום שישי הקרוב. במועדון מרוצים מהכנת הקבוצה בפגרה ושיבחו את המאמן ליאור זאדה: "עשינו הכנה טובה מאוד ויש לנו סגל שחקנים מגוון אבל המבחן שלנו מתחיל מיום שישי".

בקבוצה יסיימו את בניית הסגל כאשר השחקן האחרון שאמור לחתום ביומיים הקרובים הוא הקשר הרוסי מאגומד מוזייב. מוזייב בן ה-21 שיחק בעונה האחרונה בליגה השנייה ברוסיה ובמהלך הקיץ הגיע להיבחן בבני סכנין אך לא הרשים את גיא לוי, אך בציפיות של זאדה דווקא עמד. מוזייב נסע בסוף השבוע לרוסיה להסדיר את ענייניו הפרטיים ותוך יממה אמור לחזור לישראל ולחתום בקבוצה.

מי שעוד חתם בקבוצה בשבוע שעבר הוא בלם מועדון ספורט כפר קאסם דודי תירם. שבחים מגיעים גם להנהלת הקבוצה כאשר קרית גת הייתה בין הקבוצות הבודדות שהצליחו להעביר את כל הסגל שלה בבקרה התקציבית: "זה רק מראה על יכולות ניהול שלנו ועמידה מסודרת בתקציב הקבוצה" אמרו במועדון. מבחינה מקצועית מה שמטריד את הצוות המקצועי זו הפציעה של החלוץ רן בן שמעון ובקרית גת מקווים כי יוכלו להכשירו לקראת המשחק ביום שישי הקרוב.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
ל 1 קנאי
(קריית גתי: 21:05 19-08-2014)
למגיב מספר 1 אתה דפוק לא היה מחזור ליגה אחד וכבר יש לך מה להגיד שב בשקט אידיוט
3
תוכל תלב
(ukg: 22:28 19-08-2014)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?