חופים: נתניה עם שני זרים ספרדים חדשים

מאמן נתניה, בני לם (שלומי גבאי) מאמן נתניה, בני לם (שלומי גבאי)
בשל המצב הביטחוני הודיע בתחילת השבוע הזר היפני של יהלומי נתניה כי אינו מתכוון לחזור ארצה, בנתניה לא חיכו יותר מדי זמן והנחיתו שני שחקנים של נבחרת ספרד. רבע הגמר בפתח

יהלומי נתניה מתכוננת לרבע הגמר עם הכנה לא הכי טובה כאשר המצב הביטחוני פוגע גם בקבוצה של בני לם. נתניה ספגה מכה קשה השבוע כאשר הכוכב היפני של הקבוצה, ג'וטו, הודיע לראשי המועדון כי הוא אינו מעוניין לחזור ארצה בשל המצב הביטחוני, ולא ייקח חלק במשחק רבע הגמר מול יפו. בשל מנוחה של שבוע ימים ביקש ג'וטו מראשי נתניה לצאת לחופשה של מספר ימים בשוויץ, וכאשר המצב התדרדר הודיע הכוכב היפני כי הוא נשאר בשוויץ.

ראשי נתניה אומנם ניסו לשכנע את ג'וטו לחזור בו מהחלטתו והסבירו כי נתניה לא נמצאת בקרבת עזה ומצבה של העיר טוב בהרבה מהתמונות באמצעי התקשורת אך הכוכב היפני היה נחוש בדעתו. מאמן נתניה בני לם התייחס ואמר: "אכן ג'וטו הודיע לנו שהוא לא רוצה להגיע וזה בהחלט מאכזב. מדובר באחד השחקנים הכי חשובים שלנו אבל אנחנו מסתכלים קדימה ונצטרך להסתדר בלעדיו".

למרות שבנתניה חשבו לא להביא שחקני רכש חדשים לקבוצה, החליטו ראשי המועדון לצרף במפתיע שני זרים חדשים מספרד. מדובר בשני שחקני נבחרת ספרד מיגל סנטיסו המכונה 'קומאן' ופרנסיסקו נויה המכונה 'פראן'. השחקנים יחזקו את נתניה בשלבי ההכרעה של של הליגה. לם התייחס לצירוף השחקנים החדשים ואמר: "אין ספק כי מדובר בשחקנים בשורה ראשונה של השחקנים בעולם.עכשיו נשאר להתפלל שהמצב יאפשר לקהל הרחב להנות מהביצועים של שני השחקנים הללו".

מי שעוד מבוקש בקבוצה הוא קפטן מכבי נתניה ערן לוי ששיחק בעברו בליגת החופים גם בנתניה וגם בחדרה. ראשי הקבוצה מתכוונים לפנות לקראת סוף השבוע למאמן מכבי נתניה יוסי מזרחי ולבקש ממנו להשתמש בשירותיו של לוי במשחק רבע הגמר. עוד בתחילת הטורניר פנו ראשי קבוצת החופים למזרחי וביקשו את לוי ואז סירב המאמן אבל כעת בשל הקרבה בין מזרחי ללם, ישנו סיכוי כי העסקה תצא לפועל ולוי יגיע למשחק בודד מול יפו.

בינתיים המשיכה הקבוצה את הכנותיה למשחק רבע הגמר, לם: "קודם כל אני מקווה שייערכו המשחקים ועם קהל כי זה הדבר הכי חשוב עבורנו. בתחילת העונה כאשר הסתכלנו על הבתים רצינו לקבל או את יפו או את חדרה אבל כרגע נראה כי יפו היא אחת הקבוצות הטובות בליגה. יפו ניצחה בבית המוקדם שלושה מתוך ארבעה משחקים והציגה את הכדורגל הטוב ביותר בשלב המוקדם. מדובר בקבוצה איכותית עם מאמן מצוין שמשחקת כדורגל אטרקטיבי ולכן מצפה לנו עבודה קשה. אנחנו מהצד השני נצטרך להשתפר ולעשות את העבודה. עשינו הרבה טעויות בזמן המוקדם כאשר הטעות הגדולה שהתייחסנו לשלב המוקדם בפחות רצינות ועניין אותנו רק לעלות לשלב הבא. ברוב המשחקים לא שיחקנו טוב אבל מה שיותר מפריע לי שלא נלחמנו ולא הרגשתי את הרצון אצל השחקנים כמו שהיה בשנים האחרונות".

מה עושים לקראת רבע הגמר?
"המון שיחות אישיות ובעיקר להיכנס לראש של השחקנים. הסברנו להם שאנחנו מגיעים למשחק שאין דרך חזרה ואם אנחנו רוצים להוכיח שמגיע לנו להיות בטופ של הליגה אז אנחנו צריכים להוכיח את זה על החול".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ממי אתה מפחד? מקבוצה של שקל וחצי? תקבל מחר בראש יא חביבי
2
תוכן התגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?