אלירן עקיבא ואסף פחימה סיכמו במג'דל כרום
עובר למג'דל. עקיבא (בכחול)
מאת: גיא גולדפרב | 22.06.14 | 19:54
אימן חלאילה התחיל לעבוד והחתים אמש את המגן והקשר ששיחקו בעונה שחלפה בכרמיאל צפת. "לא נהיה עוד קבוצה בליגה א", אמר חלאיילה. עקיבא: "אני מגיע לאתגר חדש". על הכוונת: אריאל בוזורגי.
העולה החדשה לליגה א' התחילה לעבוד ולאחר שסיכמה עם רוב שחקני הבית סיכמו אמש ראשי הקבוצה עם המגן אלירן עקיבא ועם הקשר אסף פחימה שהיו שותפים בעונה היוצאת מן הכלל של כרמיאל צפת.
"אנחנו מכינים קבוצה שתציג כדורגל מהנה", אמר המאמן, אימן חלאילה, "מקווה שלא נהיה עוד קבוצה בליגה א'. יש לנו בסיס של שחקני בית מצוין אבל ליגה א' שונה מליגה ב' ולכן היינו צריכים להתחזק. הציפיות לא גבוהות ומקווה שנעשה עונה מוצלחת".
עקיבא עצמו אמר: "ההצעה ממג׳דל כרום גרמה לי להבין שבא לי אתגר חדש. האנשים שם הרשימו אותי לטובה וזה גם חלק מההחלטה. עשינו עונה מצוינת בכרמיאל צפת והרגשתי שם בבית, מאחל להם בהצלחה".
עונה הבאה לא יהיה דרבי במשפחת עקיבא.
"שלום מטפס לכיוון הטבעי שלו ואני מאד שמח בשבילו".
ומה הכיוון הטבעי שלך?
"כרגע אני מתמקד בקיים והמטרה היא להצליח עם מג'דל כרום ולסיים את העונה כמה שיותר גבוה".
אימוני הקבוצה יחלו ב-13/7 ובמקביל יעשה ניסיון לצאת למחנה אימונים. מגרשה הביתי של מג'דל כרום צפוי להיות אצטדיון דוחא בסכנין.
תגובות
+ הוסף תגובה