בא להיבחן? לודריק (ולדי מויסייב)
מאת: ולדי מויסייב | 18.06.14 | 20:38
יו"ר מכבי שעריים (לשעבר?) ביקר היום במבחני פתיחת העונה של קריית גת ונראה מסתודד עם הבעלים אורן יצחקוב ומיכה יפרח. לשאלה האם מתבשל משהו? הגיב לודריק בחיוך. עומרי שקל מהרצליה היה בין הנבחנים
כ-50 צופים צופים ויתרו על המשחק הולנד - אוסטרליה והגיעו כדי לחזות ביריית הפתיחה של העולה החדשה לליגה הלאומית. בתוכם נצפה באופן מפתיע משהו, היו"ר (לשעבר?) של מכבי שעריים, אבי לודריק שהסתודד גם עם ראשיה של הקבוצה המקומית, אורן יצחקוב ומיכה יפרח.
לשאלה האם הוא בא לבחון אפשרות להשתלב בקבוצה שאיזושהי צורה הגיב לודריק בחיוך גדול. מה שבטוח, הוא לא הגיע להיבחן...
לא פחות מ-35 שחקנים הגיעו כדי להיבחן כשהמוכר ביותר היה עומרי שקל, שחקן הפועל הרצליה בעונה שחלפה. היתר היו ברובם יוצאי מחלקות נוער.
.jpg)
המפגש החל בחימום עם מאמן הכושר, גילי מסיקה כשבמקביל התאמנו השוערים אצל אבנר מסיקה. לאחר מכן התקיימו משחקונים.
.jpg)
בתוך כך נראה כי נושא התקציב שהעירייה אמורה להעביר עומד בפני פתרון. מהעירייה נמסר: "ראש העיר הנחה את ועדת הכספים של העירייה לדון בתוספת תקציבית של שלושה מיליון מש"ח לתמיכה בקבוצות הכדורגל, הכדורסל וכדורגל הנשים העירוני אשר קצרו לאחרונה הישגים והעפילו לליגות הלאומיות.
פעילותן של הקבוצות בליגה הלאומית דורשת משאבים רבים ,הן מבחינת הדרישה לתקצוב סף,הן ברמת התקציבים הנדרשים לאימונים, ציוד, נסיעות וענייני אבטחה ושיטור משחקים.
ראש העיר הנחה את ועדת הכספים להתכנס ולדון בהגדלת סעיף התמיכה בקבוצות הכדורגל והכדורסל המקצועיות בעוד שלושה מיליון ש"ח בנוסף על סכום דומה שאישרה ועדת התמיכות זה מכבר בתקציב 2014".
תגובות
+ הוסף תגובה