ג׳וני טננבוים
מאת: קובי פורטל | 07.06.14 | 08:45
השחקן שעלה עם הקבוצה לליגה הלאומית, קיבל הצעה נמוכה מאוד לגבי עונה הבאה, ומאז המו״מ לא מתקדם. מקורבים לשחקן: ״הוא פגוע מהתנהלות הקבוצה״. חברי ההנהלה נפגשו אמש לשיחת פיוס ביניהם
ג׳וני טננבוים, שחקנה של הפועל עפולה, עבר עונה לא קלה. נדמה היה שהצוות המקצועי בעפולה ציפה ליכולת קצת יותר טובה מהשחקן, אך ככל שחלף הזמן חזק טננבוים להרכב ונתן עונה מצוינת. מקורבים לשחקן מספרים: ״הקפטן חש פגוע מהנהלת הקבוצה שממשיכה להחתים שחקנים, ביניהם שחקנים שלא נחשבים כשחקני בית, ואילו עם טננבוים המשא ומתן מתנהל בעצלתיים״. נציין כי שחקנים שאינם נחשבים כשחקני בית כדוגמת גבע ברקאי ושלומי חנוכה, כבר הגיעו להבנות עם ראשי הקבוצה ואף חתמו על חוזה לעונה הבאה.
השחקן, שנמצא כרגע בארגנטינה, יצר קשר עם הנהלת הקבוצה, אך לדברי אותם מקרובים קיבל הצעה נמוכה עם קיצוץ גדול, בניגוד לשחקנים אחרים אשר לא קיצצו כלל ממשכורתם.
טננבוים נחשב לשחקן מאוד מוערך על ידי קהל הקבוצה, ונשמע לא פעם ולא פעמיים כי הוא מעוניין לגמור את הקריירה בעפולה.
בנושא אחר, אמש בפגישה שנערכה בין חברי הנהלת הפועל עפולה, התכנסו תומר רחמים, דני אסולין וששי יעקב, וסידרו את הדברים בינהם, בסיום הפגישה רחמים ואסולין הסדירו את כל העניינים ביניהם ונדמה כי בעפולה יוצאים לדרך חדשה.
תגובות
+ הוסף תגובה