ארסן ואנגר של ליגה א' דרום. מאור (לירן דורף)
מאת: גיא גולדפרב | 04.06.14 | 22:29
הוא קיווה להתקדם אך כשהבין לאן נושבות הרוחות, לא חיכה יותר מידי, קיבל את ההצעה המשודרגת של מאיר סלם וימשיך עונה רביעית ברציפות בהפועל אזור. המטרה: לקחת את הקבוצה עוד צעד קדימה.
ארסן ואנגר של ליגה א' דרום. כך אולי אפשר לכנות את שי מאור שהחליט השבוע לשים את החלומות בצד ולחתום לעונה רביעית ברציפות בהפועל אזור.
מאור, כמו עמיתיו, אוהד בוזגלו (עמישב) וחיים סירוטקין (בית"ר כפ"ס) הפך כבר להיות שם נרדף לקבוצה.
לאחר שעשה היסטוריה והעלה אותה מליגה ב', המשיך והוליך אותה פעמיים אל הפלייאוף העליון כשהעונה הגיע שלב אחד יותר גבוה מהעונה שעברה, לגמר ליגה א' שם כזכור הפסיד בפנדלים לעירוני טבריה שהלכה עד הסוף.
סביר להניח שאחת הסיבות שהחליט להישאר באזור, מעבר להצעה המשודרגת שקיבל היא העובדה שקיבל הבטחה כי המטרה שלה תהיה מראש תהיה להיאבק על הכרטיס לליגה הלאומית.
מבחינתו של היו"ר, מאיר סלם, מאור הוא הדמות האולטימטיבית לתפקיד כשלא פעם דאג "לסגור פינות" ולאו דווקא בקטע המקצועי.
באשר לסגל השחקנים, המטרה תהיה להשאיר את שחקני המפתח (בן ישי, סגל, זנה, אשר, זכריה ובן סלומון) ולהתחזק בעוד שניים שלושה בחלק הקדמי.
תגובות
+ הוסף תגובה