מגדל העמק: התקציב לא יגדל, עתידו של יו״ר הקבוצה לא ברור

יו״ר מגדל העמק, ויקי ברנס יו״ר מגדל העמק, ויקי ברנס
הקבוצה חיכתה לתשובה מהעירייה שהודיעה: אין העלאה בתקציב, יש הנהלה חדשה שתעקוב מקרוב. יו״ר הקבוצה ויקי ברנס החליט שלא להגיב ולהוציא הודעה מסודרת. השאלה הגדולה: מה יחליט מאמן הקבוצה רפי בוסקילה?

במגדל העמק חיכו בסבלנות לתשובות מצידה של העירייה, אחרי שביקשו כי תקציב הקבוצה יגדל. הערב (ראשון) הודיע ראש עיריית מגדל העמק יחד עם הגזבר ומחזיק תיק הספורט לראשי הקבוצה כי התקציב לא יגדל והוא יעמוד על 1,150,000 שקלים.

בעקבות כך, יו״ר הקבוצה ויקי ברנס, החליט שלא להגיב לדברים, והוא ימתין בסבלנות עד שההנהלה החדשה תתכנס וביחד יגיעו להחלטה. השאלה הגדולה היא האם מאמן הקבוצה רפי בוסקילה ימשיך או שמא יעזוב? במגדל העמק יאלצו להמתין עד לחזרתו של בוסקילה מחופשה בארה״ב.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ראש העיר
(אוהד מגדל: 11:31 02-06-2014)
את אלי ברדה לא מעניין הקבוצה הוא מתגעה בחינוך החינוך אצלנו על הפנים והכספים מגיעים ממשרד החינוך ולא כספיי עיריה בושה
2
איזה כיף לכם הלוואי עלינו רק ה-150000
(אוהד אולגה: 15:32 02-06-2014)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?