עורכי הדין הביסו 22:47 את הנהלת בתי המשפט

רונן ויינברג והבן הקמיע איתמר (זיו אמויאל) רונן ויינברג והבן הקמיע איתמר (זיו אמויאל)
מחוזיאדה 2014 באילת: בדרבי הכדורסל המשפטי, פערי הרמות היו ברורים. רונן ויינברג, מאמן-שחקן עורכי הדין, אחרי הניצחון הגדול: "לא פשוט לשחק בבוקר, אנחנו פייבוריטים". ואיך הוא בחר לעקוץ את ביה"ח הדסה?

כדורסל הגברים במחוזיאדה ממשיך להביא לנו משחקים מרתקים, דרמות וקצב מצוין על הפרקט.

בדרג אלוף האלופים נפגשו לדרבי המשפטי נבחרת לשכת עורכי הדין א' מול הנהלת בתי המשפט שהגיעה ללא חילופים כלל. המשחק נפתח בקצב טוב, אך שחקני שתי הקבוצות הירבו לבצע עבירות, מה שגרם להאטה בדינמיות של המשחק.

עורכי הדין התחפשו לריאל מדריד ולא חדלו מלזרוק מהשלוש, אבל היד, איך נאמר, לא היתה מחוממת מספיק. למרות זאת, ידם של העו"דים היתה על העליונה ובמחצית עמדה התוצאה על 10:22 לטובתם. בשיחה שנערכה בין השחקנים של עורכי הדין במחצית, אמר אחד מהם: "ההפרש סופר חשוב. אמר איזה שמעון אחד 'אם זה 10, תעשו את זה 20, אם זה 20, תעשו את זה 30', בואו נעשה את זה".

במחצית השנייה עורכי הדין כבר לא ריחמו על הנהלת בתי המשפט, שבכל כמה דקות ביקשה פסק זמן, לא בשביל לשוחח על הטוב והרע במשחק, אלא כדי לנשום ולקבל אוויר מחדש. ההפרש גדל ל-17:30 ולמרות שהשחורים (בתי המשפט) הצליחו טיפה לנגוס בתוצאה, לפרקים, זה לא עזר והקצב גבר, עד ל-22:47 בסיום המשחק.

פסק זמן של עורכי הדין (זיו אמויאל)
"אנחנו מרגיש מצוין", אמר רונן ויינברג, מאמן-שחקן לשכת עורכי הדין א', "לא פשוט לשחק על הבוקר והיו לנו התלבטויות אם לאכול על הבוקר או לא, בסוף החלטנו לאכול מעט. אנחנו רוצים להגיע לגמר, כי בבית שלנו אני חושב שאנחנו פייבוריטים".

ויינברג עקץ את ביה"ח הדסה: "יש בבית השני קבוצה שהיא נחשבת לטובה ביותר במחוז.. אגב, בהערת שוליים, מוזר לי ואני תוהה – עם כל הבלאגן אצלם, והשביתות, והמחסור במזומנים, והאיחור במשכורות – מאיזה כסף בדיוק הארגון שלהם שלח את העובדים שלו לפה? אבל את זה אני אשאיר לכם, העיתונאים, לברר".

שחקני הנהלת בתי המשפט בלי חילופים (זיו אמויאל)
בתוך כך, אם השם 'רונן ויינברג' מצלצל לכם מוכר, הרי שמדובר בלא אחר מאשר היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל. בשיחת 'אוף דה-רקורד' אמר ויינברג: "אני נמצא בתפקיד שהעבודה בו לא מסתיימת לעולם. זו עבודה קשה, אבל מספקת ברמות יוצאות דופן".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
למה הוא בכלל מתערב ?!?!
(מוטי .ג.: 14:09 22-05-2014)
למה היועץ המשפטי הזה בכלל מתערב ? מי שם אותו לשאול את השאלות המיותרות האלו. חוצפן !!! לידעתו ולידיעת העיתונאים, מדובר בתרומה שניתנה לקבוצת הכדורסל מגורם חיצוני...
2
עוכר דין ויינברג
(איש קטן: 14:35 22-05-2014)
א. עורכי דין לא פייבוריטים לגמר גם בבית החלש בו משחקים (אמדוקס פייבוריטים) ב. שחקני הדסה שילמו מכיסם הפרטי על מנת להמשיך במסורת הגביעים (שנה 4 ברציפות) וזאת למרות המצב הכלכלי הקשה של העובדים בתקופה האחרונה. ג. גםאם עורכי דין יגיעו לגמר הם יקבלו 40
3
ווינברג הבכיין
(פרקליטי l.a: 11:29 24-05-2014)
עורכי הדין הם אחת הקבוצות הגרועות בליגה.....הלוואי והיו לוקחים דוגמא מהניהול של הדסה בספורט

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?