עיריית ירושלים
מאת: זיו אמויאל | 22.05.14 | 08:17
אחרי שתי אליפויות בליגה וגביע אחד מתוק בשנה שעברה, עובדי הרשות המקומית לא מוותרים על זכייה נוספת במחוזיאדה ה-27 המתקיימת באילת. החלוץ, דודו אמזלג: "אנחנו מגובשים מאוד, רוצים להגן על התואר"
המחוזיאדה ה-27 של ירושלים שמתקיימת בימים אלה באילת ממשיכה לספק למשתתפים והצופים רגעים יפים של ספורט אמיתי. בענף הכדורגל הפופולרי מתחרות בקטגוריית 'אלוף האלופים' נבחרות אגד, חברת ההסעות רם-שן, פרויקט לב העיר, לשכת עורכי הדין, עובדי הכנסת, אגף התברואה ו.. עיריית ירושלים.
העירייה, אלופה כבר בפעם השנייה ברציפות בליגה המתקיימת לאורך השנה וגם מחזיקת אליפות המחוזיאדה של השנה שעברה. "אני מניח שאם זכינו בשלושה תארים בשנתיים, אז שום דבר לא במקרה", כך אמר דודו אמזלג (28) חלוץ העירייה שעובד באגף התקציבים של הרשות. "אני יודע שזה לא נראה כי בדר"כ גברים הולכים לתחום של הפיקוח, הבטחון, השפע.. אני איש כספים", הוא אומר בחיוך.
אמזלג נעדר בחצי השנה הקודמת ממשחקי הקבוצה בעקבות פציעה שבגינה עבר גם ניתוח, השנה הוא מוכן מתמיד לאתגרים שעומדים בפני העירייה: "אנחנו מגובשים ואוהבים את המשחק, כולנו חברים אחד של השני. אנחנו רוצים להגן על התואר ולהמשיך להיות חזקים, איתנים ואלופים". במחוזיאדה הנוכחית הצטייד אמזלג בנעליים חדשות של 'ליאו מסי', שעלותן מוערכת בכ-1200 שקלים. נקווה שזה יספיק להביא גביע.

בשורות עיריית ירושלים משחקים עוד מספר "כוכבים" לשעבר; אבי ביטון, אחיו של חלוץ מכבי ת"א (בין השאר) בעבר, מוטי אוחיון (לשעבר בלם הפועל ת"א עימה זכה בדאבל) ועלי עותמאן (לא המגן של סכנין), שחקנה לשעבר של הפועל ת"א.
תגובות
+ הוסף תגובה