שחקני מרמורק זועמים על עדני ומתכוונים לא להופיע לאימונים בעונה הבאה
שחקני מרמורק (אייל אורן)
מאת: מיכאל וייסרמן | 20.05.14 | 10:20
שחקני הפועל מרמורק זועמים על הנהלת הקבוצה וחנן עדני כאשר האחרון הודיע להם כי הוא מפחית להם שכר על איבוד כדורים ופגיעה בציוד הקבוצה במהלך העונה. שחקנים רבים מתכוונים לתבוע את המועדון. עדני סירב להגיב לידיעה
שחקני הפועל מרמורק זועמים על הנהלת הקבוצה והיו"ר חנן עדני על כך שהאחרון החליט להוריד כמחצית מהמשכורת האחרונה וזאת בשל הפקרת ציוד לטענתו. עדני ציין בפני השחקנים כי במהלך העונה הם איבדו כדורים רבים ופגעו בציוד הלבוש של הקבוצה.
שחקן בקבוצה אמר בנושא: "גם אם איבדנו כדור אחד זה לא הגיוני לקחת 200 שקלים מכל שחקן". בנוסף חלק מהשחקנים שוחחו ביניהם ואף מתכוונים לפנות לעורך דין ולבדוק את האופציה לתבוע את הקבוצה בעבור ההודעה של עדני. בנוסף השחקנים מתכוונים לא להופיע לפתיחת האימונים בעונה הבאה עד אשר יקבלו את מלוא כספם. עדני סירב להגיב לידיעה.
תגובות
+ הוסף תגובה