אבי לוי יחד עם ינון אשכנזי (ארנון לוי)
מאת: מערכת דאבל פס | 12.05.14 | 18:34
לאורך כל השנה אנחנו מלווים את הקבוצות, מסקרים, כותבים, מצלמים, מדווחים ונותנים לליגות הנמוכות הרגשה של אוויר פסגות. דווקא בימים אלה של ימי חג ספורטיביים עבור כולנו, שליחי ההתאחדות חוטאים בהתנשאות ומסתכלים עלינו מלמעלה. המגרש לא שלכם ולא בבעלותכם, אלא שייך לכולנו! בעבור מה הענקתם לנו תעודת עיתונאי?? די ליחס המשפיל!
פשוט נמאס.
חלק מעיתונאי הספורט שהגיעו לסקר את גמר הפלייאוף בליגה א' צפון נדהמו לגלות שיש מי שמפריע להם בעבודתם. לא, לא מדובר במאמנים, שחקנים, אוהדים או מאבטחים, אלא באנשי ההתאחדות לכדורגל. איך, אתם שואלים? די פשוט.
בכל השנה אנחנו מלווים קבוצות בכל הליגות בישראל (בכל הליגות, באמת) ובליגות הנמוכות בפרט. אנחנו מנסים לעשות את העבודה שלנו על הצד הטוב ביותר כדי להביא לקוראים, לצופים ולמאזינים שלנו את העדכונים המהימנים ביותר, הסיקורים העדכניים ביותר ואת חדשות הספורט הבדוקות בזמן הקצר ביותר.
במהלך השנה נתקלנו ביחס מזלזל מצד גורמים שונים ששובצו למשחקי הכדורגל השונים. פעם זה היה מנהל האצטדיון, פעם זה היה קצין המשטרה במגרש ופעם המבקר מטעם ההתאחדות (אתה אמור להיות בעדנו ואיתנו, ולא נגדנו!! מתי תבינו את זה??). לא ייתכן שבמשחקים בכלל, ובמשחקים גורליים בפרט (שהם עבורנו, כידוע, ימי חג ספורטיביים) יגיעו למגרשים שליחי ההתאחדות ויתחילו לרדות לכאורה בכתבים ובעיתונאים.
כן, ברור לנו שאתם צריכים לעשות את עבודתכם, ליצור מרחב סטרילי באיזור חדרי ההלבשה, לדאוג שיהיה מסודר ולהבטיח את העמידה בתקנון וניהול תקין של משחק כדורגל. כל זה לא אומר שאתם צריכים להתנשא, להסתכל עלינו מלמעלה ולהתנהג אלינו כאילו היינו אחרוני המנודים.

מגרשי הכדורגל לא שלכם ולא בבעלותכם, הם שייכים לכולם. לקבוצות, למאמנים, לאוהדים, לאנשי המשק, לשחקנים, לנו וגם לכם. פשוט נמאס מהיחס המזלזל שלו אנחנו זוכים משליחי ההתאחדות לכדורגל ומאנשי הקבוצות השונים, ללא תגובה של הגוף המארגן. כמו שאתם רוצים לעשות את העבודה שלכם על הצד הטוב ביותר, גם אנחנו!
למען השם, תעודות העיתונאי שאנחנו מחזיקים ביד ומאפשרים לנו כניסה למגרשי הכדורגל ניתנו לנו על ידיכם, ההתאחדות לכדורגל! זה היחס שלו אנחנו ראויים? ואנחנו רק מנסים לחשוב איך בלי שלושה אתרי אינטרנט גדולים המסקרים את הליגה הלאומית והליגות הנמוכות, איך בלי תחנת רדיו אזורי שמסקרת את כלל המשחקים, איך בלי עיתונים ומקומונים שמקדישים דפים ועמודים שלמים לסיקור המשחקים והחדשות – איך בלי כל זה היו שומעים על הליגות האלה בכלל?
תגובות
+ הוסף תגובה