מאת: מיכאל וייסרמן | 12.05.14 | 09:12
שמעון הדרי מונה למאמן הפועל נצרת עילית בסוף השבוע האחרון, וכבר השבוע החל בבניית הקבוצה לעונה הבאה. הדרי נפגש עם גיל ברעם והחל לקבל ממנו פרטים לגבי שחקני הסגל הקיימים, ועל התקציב בעונה הבאה.
המאמן שהתרגש מעט מהמינוי אמר: "אני מאוד שמח להיות פה. מדובר במועדון מסודר עם מוסר תשלומים גבוה וזה בסיס טוב לבנות קבוצה לעונה הבאה". הדרי אינו הסתיר את המטרות של הקבוצה ואמר: "נצרת עילית כל שנה רוצה להגיע הכי גבוה שאפשר וגם בעונה הבאה המטרה תהיה פלייאוף עליון".
בנצרת עילית סיפרו כי ישנם מספר שחקנים שמסיימים את החוזה בסוף העונה ומיד לאחר אישורו של הדרי תחל הנהלת הקבוצה במו"מ עם מועמדים לעונה הבאה.
הדרי: "אני עדיין לא יודע מי יהיה הבסיס שלי ומה קורה למשל עם השחקנים המושאלים ממכבי חיפה. אני יכול להבטיח שאעשה הכול שתהיה כאן קבוצה טובה". כזכור הדרי התחיל את העונה במכבי אום אל פאחם אבל עזב לאחר מחזור אחד בשל בעיות תקציביות של הקבוצה:: "אני לא מסתכל על העבר ולא מתחרט על כלום. זה היה ונגמר וכרגע, אנחנו מסתכלים קדימה".
תגובות
+ הוסף תגובה