שחקני דבוריה (אחמד עזאיזה)
מאת: קובי פורטל | 23.04.14 | 10:55
הקבוצה המאוחדת עם נין שלחה מכתב חריף ובו טענה להטיית המשחק בו ניצחה יריבתה לתחתית. בין היתר נכתב: ארבעה שחקני הרכב והשוער לא שיחקו, המאמן גילה אדישות, השחקן צעק שההנהלה רוצה להטות את המשחק.
תחתית ליגה ב' צפון ב' רותחת מתמיד ומתקרבת לשלבי הפלייאוף התחתון, שלבי ההכרעה. רגע לפני מחזור הסיום שייערך בשישי הקרוב, יש שתי קבוצות שבטוח יקחו חלק בפלייאוף בין ארבעת הקבוצות החלשות בליגה- אום אל גאנם/נין ויקנעם.
במשחק הליגה האחרון בו אירחה מ.ס. דבוריה את יקנעם, נרשמו מספר אירועים שלטענת הנהלת אום אל גאנם/נין, חשודים מאוד. יש לציין שהמשחק התקיים בנין, לעיניהם של חברי ההנהלה, וגם לעיניו של חוקר בויצמן-יער, שלפי עדויות במגרש היה מופתע מהמתרחש על כר הדשא ומחוצה לו.
באום אל גאנם/נין החליטו לא לעבור על כך לסדר היום, ושלחו מכתב חריף להתאחדות לכדורגל, למשרד החקירות ויצמן יער ולחבר הכנסת עיסאוי פריג. במכתב שמוצג לפניכם פורשת הנהלת אום אל גאנם/נין את טענותיה.
מוחמד אניס, מנהל דבוריה מסר בתגובה: "מוטב שאנשי א.א. גאנם יתעסקו בעצמם ובהישגים שלהם על המגרש. אנחנו דוגלים בשיתוף שחקני בית במיוחד בסוף העונה וזאת בכדי לתת להם להשתפשף לקראת העונה הבאה. ארבעת שחקני "ההרכב" שוחררו וכבר לא מתאמנים איתנו יותר מחודש. מעניין אם המכתב הזה היה יוצא לו הם היו מנצחים אותנו".
תגובות
+ הוסף תגובה