דהן: "אני קובע מי משחק. מי שלא מכבד שיעלה ליציע"
דיין ביציע (ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל | 04.04.14 | 16:37
כחצי שעה לפני פתיחת המשחק, עימות בין קלוד דהן לבין אדיר דיין נגמר בזריקתו של האחרון ע״י מאמנו. בסיום המשחק מול טבריה התייחס דהן לתקרית ואמר: "גם לשחקנים יש חלק באם הם ישחקו או לא, ואם אני חושב שהם לא מתאמנים מספיק טוב הם לא יפתחו"
בית שאן הגיע למגרש בטבריה דרוכה ומוכנה, כשליל אמש ערכה שיחה לאחר האימון ובה כל שחקן אמר את אשר על ליבו, נציין כי השיחה נערכה ללא נוכחתו של דהן.
מספר שחקנים בקבוצה אמרו את הבעיות שלדעתם מונעות מהקבוצה להצליח, ואותם הדברים הגיעו כנראה דרך הדלפה למאמן הקבוצה קלוד דהן.
כשהגיעה הקבוצה למגרש בטבריה החלו להתפתח דין ודברים בין דהן לבין שחקן הקבוצה אדיר דיין שככל הנראה היה אחד מהשחקנים שהעביר ביקורת על דהן. בתוך כך, עימות חריף בין דהן לדיין הוביל לזריקתו של אדיר דיין מחדר ההלבשה ולמהפכה בהרכב.
גורמים בקבוצה טענו כי בעקבות אותה שיחה והדברים שנאמרו בה, החליט מאמן הקבוצה קלוד דהן לא לפתוח עם זיו סויסה, דניאל יצחק ואדיר דיין שכאמור לא התלבש ועלה ליציע. דהן התייחס למהפכה שביצע בהרכב ואמר: "אם השיקולים שלי היו בעקבות השיחה שנערכה, הייתי צריך להחליף את כל ה-11, ולא זה מה שהיה".
תגובות
+ הוסף תגובה