מאת: אלי שמואלי | 03.04.14 | 01:31
שער של רמי רוזוליו חמש דקות לסיום החזיר את בית"ר ר"ג חזק לתמונת הפלייאוף וקירב אותה לבקעת הירדן שמתחילה לאבד גובה במחזורים האחרונים.
משהו לא טוב עובר על בקעת הירדן בתקופה האחרונה. מקבוצה שהייתה עם רגל וחצי בפליאוף העליון ואף איימה ממש על שתי המוליכות, היא פתאום מסתכלת בדאגה על המקום השישי, ממנו נשארים בבית, ממרחק של ארבע נקודות בלבד.
מנגד, החבורה של יעקב טל מר"ג ידעה שכל תוצאה פרט לניצחון, והכרטיס למבחני העלייה יתרחק.
את המשחק כיבד בנוכחותו מיודענו לירן חולצה אפורה. מדהים איך הבחור הזה נמצא בכל מקום שיש מצלמה...

האורחים דווקא פתחו טוב עם שני ניסיונות של תומר עיואן, אך צחי רוף, שוער ר"ג, היה במקום והציל את קבוצתו מספיגה.
ר"ג השתחררה, החלה ליזום ובדקה ה-28 יוסי מזרחי כמעט ומצא את הרשת, אך צחי השני, שרון של הבקעה, הדף לקרן.
ארבע דקות חלפו והפעם היה זה אלירן שטרן שבעט מקרוב, אך שוב שרון היה במקום.

לקראת ההפסקה ניסיון מרחוק של עיואן חמק מעל השער, 0:0 בהפסקה.
עם פתיחת המחצית השנייה רשמנו עוד ניסיון לאורחים, אך הכדור של יואן סורוקין הורחק מן הקו.
בדקה ה-63 יכלו המארחים לעלות ליתרון. עדי מחפוד נגע בידו ברחבה ור"ג קיבלה פנדל. האורחים ניסו להתווכח אך השופט, אורי לוגסי היה החלטי והוציא צהובים למור זאבי וישראל גורן (צהוב שיתברר כקריטי בהמשך)
יוסי מזרחי לקח אחריות, בעט לפינה השמאלית, אך שרון זינק לאותה פינה והדף מצוין.
שתי דקות חלפו והבקעה נותרה בעשרה שחקנים לאחר הרחקה בצהוב שני של ישראל גורן.
ר"ג ניסתה לנצל את היתרון המספרי שלה בשדה וחמש דקות לסיום השיגה את שער הניצחון. אביב הלפרין פרץ מימין, העביר לשטרן שהשאיר קטנה לרמי רוזוליו שמעשרה מטרים הרים את הרשת העליונה של שרון, 0:1 לר"ג בסיום, שמצמקת פערים בקרב על מקום בפליאוף.
צפו בשער הניצחון של רמי רוזליו
תגובות
+ הוסף תגובה