אחד באפריל, אחד בראש: מורשה בדרך לליגה א'

איתי ארז ויובל עופרי במאבק (לירן דורף) איתי ארז ויובל עופרי במאבק (לירן דורף)
מורשה רמת השרון בדרך לליגה א' לאחר שגברה 0:2 על קריית אונו מפנדל של שמאמה שלא היה ושער נגיחה של נועם מזרחי. טענות קשות בקרית אונו על השיפוט: "חיסול ממוקד לא פחות", כך אמרו בקבוצה.

"כל כך הרבה לחץ השתחרר, משחק של עלייה, לא יעצרו אותנו כבר", אלו היו מספר קטן של ציטוטים מפני שחקני מורשה בסיום לאחר שגברו אתמול 0:2 על קרית אונו ועשו עוד צעד למטרה.

את האמת? מורשה נראית בלתי עצירה כרגע, היא משחקת עם המון בטחון, ללא חשש מהיריבה וגם במשחקים פחות טובים כמו אמש, היא מצליחה ללקט את הנקודות.
 
מנגד, אודי כבודי וקרית אונו באו למפגש הזה בגישה פחדנית משהו וכל מה שהיה לה להציע הוא משחק לחימה והקרבה שהספיק בדיוק למחצית אחת.

כבודי, הגיע בגישה פחדנית משהו (לירן דורף)
אנשי מורשה הבינו את הטריק, המטרה הראשונה לפני הנקודות במגרש היא איך מלחיצים את השופטים כמה שיותר, לשם כך התמקם לו חמ"ל במרפסת מעל ראשו של הקוון כשמדי פעם נשלח נציג או שניים לרדת לעבר היציע ולקלל בקללות בלתי נסבלות את האיש עם הדגל.

הטריק הקבוע, אנשי המרפסת בפעולה (לירן דורף)
אז חברים זהו רק כדורגל ונשמעו שם גידופים חסרי פורפורציה שלא מתאימים אפילו למגרשי הכדורגל, אז נא להרגיע, גם ללא זה אתם בדרך הנכונה ואין צורך באיחולי מוות ברמות הכי קשות לאנשי השיפוט.
ואחרי כל זה היה גם משחק, לא הכי משובח ברמתו אך עם המון עצבים כשגם שני המאמנים מחליפים ביניהם לא פעם ברכות הדדיות כשבכר טוען בכעס, "זה לא כדורגל, הם באו רק להפריע".

מזרחי ואפנג'ר במאבק (לירן דורף)
מורשה התייצבה למפגש ללא הבלם אורן רותם שאימן באותה שעה את קבוצת הנוער של הפועל רמת השרון בחצי גמר גביע המדינה כשגם גל אדיר, גיא רוזנבלום וארז פוניה נעדרו. השוער חגי ילון שאובחן לו שבר בגולגולת במשחק מול הוד השרון, חזר אל בין קורות השער עם מסיכת פיטר צ'ך לראשו.

עופרי ובר דוד לא מוותרים על שום כדור (לירן דורף)
האורחת הגיעה ללא שוערה הראשון רועי אסל שגמר את העונה, רמי לוז, אוהד ליס ועומרי דן ששני האחרונים לא יחזרו לשחק בחודש הקרוב והיא עלתה במערך של 4-5-1 כשגם מורדי פינטו שעל הנייר נחשב לחלוץ בודד, משחק נמוך ונמצא יותר במחצית המגרש של קבוצתו.
הפתיחה הייתה דווקא שקולה ואף עם יתרון קל לקריה שפתחה בצורה נמרצת מאוד, ירדה לגליצ'ים וניסתה להראות שאין לה פחד מהיריבה.

גליצ'ים ללא הפסקה, ימיני ואפנג'ר מכסחים את מזרחי (לירן דורף)
אך ככל שנקף שעון העצר קדימה, מורשה השתלטה על הנעשה במגרש ובדקה העשירית מסיקה הרים כדור קרן היישר לעברו של רוני בן נחום שנגח מחמישה מטרים חלש מדי ואלעד זיו הצליח לקלוט.
בדקה ה-17 עוד מצב קורץ למורשה כששמאמה הכניס פס עומק לטל טובים שניצל אי הבנה בהגנת הקריה, התקדם אך מול זיו בעט היישר לגופו ומשם הכדור ניתז לקרן.

טובים מחמיץ מול זיו (לירן דורף)
המקומיים השתלטו לגמרי על מרכז השדה ובדקה ה-28 איתי ארז הרים כדור מדוד לטל טובים שבנגיחה קשתית נפלאה ולא פשוטה, הכניע את זיו אך כשהסתובב לחגוג גילה כי הוא בנבדל, עדיין 0:0.
בדקה ה-43 החל להתחמם המשחק כאות לבאות כשנועם מזרחי יצר מגע קל עם מורדי פינטו שאוטומטית בהצגה נהדרת, צלל לדשא והתפתל מכאבים, השופט מטמון וקווניו לא ראו את התקרית אך סימנו בצדק להמשיך כרגיל ולא קנו את התיאטרליות של חלוץ הקריה.

מטמון לא קונה את הצלילה של פינטו (לירן דורף)
המחצית השנייה החלה ואיתה האירוע ששינה את כל המשחק כשבדקה ה-47 אפללו הרים נפלא מימין, שמאמה השתלט בבירור עם החלק העליון של חזהו על הכדור ובעט פנימה אך למרבה הפתעתו, השופט מטמון סימן על נגיעת יד שלא הייתה לאחר שראה את דגלו של הקוון ופסל את השער.

שמאמה עוצר על החזה (לירן דורף)
וכובש, הדגל של הקוון באוויר על יד שלא הייתה (לירן דורף)
שמאמה לא מאמין שהשער נפסל (לירן דורף)
כנראה שגם מטמון הבין מיד לאחר מכן כי טעה וכיאה למרבית השופטים, החל בפנקסאות ובדקה ה-52 הוחזרה המתנה כשכדור קרן הוגבה היישר לעברו של מזרחי שעלה למפגש אווירי עם דוד אפנג'ר, חלוץ מורשה נגח אך בלם הקריה שהיה בכלל כבר עם גבו לאירוע, יצר מבלי לראות, מגע עם הכדור ספק בידו ספק בגבו.
השופט מטמון שאגב נחשב לאחד מהשופטים היותר טובים בליגה ב', סימן להפתעת כולם על נגיעת יד ופנדל, איזן את מקרה שמאמה דקות קודם לכן וגם טענות ארוכות מצד שחקני קרית אונו לא עזרו ובעיטת ה-11 מטרים ניתנה.

שחקני קרית אונו באים בטענות על הפנדל (לירן דורף)
אורן שמאמה לא התרגש ובקור רוח בעט כדור בחצי גובה למרכז השער, הכניע את זיו והעלה את מורשה ל-0:1 מוצדק לאור ההתפתחויות במגרש.

זיו נכנע לפנדל (לירן דורף)
בכר חוגג את השער (לירן דורף)
כאן התחמם מאוד המשחק עם כניסות חריפות ואיבוד שליטה של השופט על הנעשה במגרש, אודי כבודי שלח למערכה את כל הכלים ההתקפים שעמדו לרשותו אך גם הם לא הצליחו לעשות דבר מול ההגנה החסונה של מורשה בראשותו של בן נחום הבלתי נגמר.

רוני בן נחום לא מתרגש מפינטו, משחק מצוין לבלם הותיק (לירן דורף)
בדקה ה-78 נסגר המשחק כשקריטי פרץ, השאיר פס לשמאמה שהכניס כדור עומק נהדר למזרחי שהיה ספק בנבדל, הקוון סימן להמשיך, מזרחי התקדם ומ-14 מטרים בעט לפינה הרחוקה, הכניע את זיו וקבע 0:2 למקומיים.

מזרחי כובש את השני (לירן דורף)
מזרחי חוגג (לירן דורף)
כאן נכנסה ההתמודדות לגארבג' טיים מוחלט כששתי הקבוצות רוצות כבר לשמוע את שריקת הסיום ולהתכונן למשחק הבא ביום שישי הקרוב, הבלם לירן אלמוג עוד הגיע למצב טוב ברחבה לאחר כדור חופשי של בר דוד וגם מאור קדוש יכל להגדיל את התוצאה שנשמרה עד השריקה.

שימול וקריטי במאבק (לירן דורף)
בסיום הביעו אנשי קרית אונו טענות קשות כלפי השיפוט ואמרו: "דווקא כשראינו את השופט בפתיחה היינו רגועים, הוא כבר שפט אותנו העונה ובצורה טובה, היום זו הייתה שערורייה כשהוא והקוונים נראו מפוחדים לאורך כל 90 הדקות ונכנעו ללחצים שהופעלו ע"י אנשי מורשה, היה פה חיסול ממוקד, לא פחות".

שמאמה ושימול רוצים כדור (לירן דורף)
שפט אבירם מטמון בעזרת הקוונים שמואל אבני וניתאי שגיב לעיני 100 צופים בגרונדמן.
מצטיינים במגרש: אורן שמאמה ורוני בן נחום(מורשה).
 
תרבות הספורט לפני הכל. קדוש ודיין נפרדים כידידים (לירן דורף)
מורשה: ילון, אפללו (זיסקין), בן נחום, אלמוג, מסיקה, ארז, בר דוד, שמאמה, טובים (קדוש), קריטי, מזרחי.

קרית אונו: זיו, עזריה, אפנג'ר, ימיני, שימול, צבי (אסור), זרביב, עופרי, אמיר (שמש), חבה (בן שמואל), פינטו (יעקוב)

בדרך לליגה א', ילון ושמאמה מאושרים (לירן דורף)

צפו בשחקני מורשה חוגגים בסיום בחדר ההלבשה:


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
הוד השרון וותרו על המאמץ
(מראדונה: 21:25 02-04-2014)
מקום שני בטוח ואין לכם סיכוי עלינו כבר
2
היה ממש משחק חלש
(טל: 22:20 02-04-2014)
ישבתי ביציע וחצי ראשון היה ממש גרוע אחר כך השתפר קצת אבל חלש מאוד
3
אודי
(לך הביתה: 23:17 02-04-2014)
אודי לך הביתה כבר הרסת את הקבוצה כל העונה רק בונקר כולם שונאים אותך אתה חושב שאתה תהיה מאמן שאתה יכול להיות רק בליגה ג
4
שחקנים ענקים ומאמן תותח
(מורשה עולה!: 23:40 02-04-2014)
5
אתר יקר
(תושב מורשה: 23:44 02-04-2014)
דאבל פס עם כבר הזכרתם את השיפוט החלש אז למה להתלונן על הקריאות גנאי לקוון והשופטים שלא רואים כלום ומחליטים החלטות הזויות במשחקים קריטים וכן מי שיגיע למורשה ידע שמשם לא יוצאים בקלות עם נקודות אהה ונזכיר שקריית אונו לא בעטו לשער אף לא פעם אחת ושברו רגל
6
למערכת דאבל פס היקרה
(אוהד: 09:51 03-04-2014)
על אפכם ועל חמתכם מורשה תעלה לליגה א' אויייייי הקנאה
7
קריית גת כיסחה כל המשחק ואחד השחקנים שלה נכנס חזק ושבר את הרגל לטל טובים בדקה ה-68. חוליית ההגנה שלקריית אונו התעסקה רוב המחצית השנייה עם השופט והקוון במקום לשחק כדורגל.
8
בלם אחד מבוגר..חלש מאוד רק גליצ'ים..אחד החלשים. תמיד הבלם השני סוגר אותו...מגן שמאלי זוועה.. נקודת אור זה המגן הימני. קישור סביר וחלוצים מבוזבזים. מאמן..אחד הסמרטוטים.. חוץ מהחבר שלו..אף אחד, אבל אבל אף אחד לא סובל אותך..

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?