מאמן בית שאן קלוד דהן (ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל | 01.04.14 | 09:14
מאמן בית שאן התייחס להפסד של קבוצתו 3:2 לבית״ר נהריה במחזור האחרון והוסיף: ״המטרה של בית שאן היא ללא ספק פליאוף עליון״
ומה יש לו להגיד רגע לפני טבריה?
הפועל בית שאן אירחה בשישי האחרון את בית״ר נהריה ויכלה סוף סוף להכנס לפליאוף העליון במידה והייתה מנצחת, אך החבורה של תומר אסולין, שכבר לא נמצא שם, ניצלה את החזרה אחורה של המקומיים, ניצחה בסופו של דבר את המשחק וגם היא עושה סימנים של פליאוף עליון.
מאמן הקבוצה קלוד דהן התייחס להפסד של קבוצתו ואמר: ״הפסדנו משחק מאוד חשוב, למען האמת כל השבוע התכוננו די טוב למשחק הזה והגענו מוכנים והעובדה היא שב-25 דקות הראשונות הייתה שליטה מוחלטת שלנו, יחד עם זאת הגענו ל4 הזדמנויות שלא נוצלו, משום מה עד המחצית ירדנו לאחור בלי שום סיבה, נהריה השתלטו על המשחק וגם כבשו פעמיים, במחצית השנייה קיבלנו שער עצמי והפסדנו את המשחק״.
חוסר היציבות של הקבוצה הוא מאפיין שרודף את בית שאן מפתיחת הסיבוב השני, דהן התייחס גם לנושא הזה וניסה להסביר: ״אין הסבר לחוסר היציבות, אנחנו לא מחליפים כל שבוע שחקנים בהרכב אנחנו פחות או יותר משחקנים עם אותם שחקנים מדי פעם יש שינוי אחד או שניים, מעבר לזה זה אותם השחקנים שמנצחים עם רביעיות ואחרי זה מפסידים 2:1, החוסר היציבות נמשך לאורך זמן ולהגיד את האמת אין לי תשובה לכך״.

הקהל הבית שאני מדבר לא מעט על התנהלותו של דהן ומביע את מחאתו כלפי המאמן שהוסיף: ״לבוא ולהתווכח עם קהל זה לא נכון, אני מבחינתי עושה את ה-100 אחוז וגם מעבר כדי שבית שאן תגיע למקום הראוי שזה הפלייאוף העליון. הקהל צודק הוא רוצה תוצאות ונכון לעכשיו אין אותם, לא נוכל לשנות אלא אם כן בהמשך נעשה יותר אני והשחקנים, כדי לרצות אותם״.

בשישי הקרוב תצא בית שאן לאחד המשחקים היותר קשים שלה העונה מול עירוני טבריה שתחפש את הנקודות בשביל לשמור על המקום השני: "בוא נסדר את הדברים מבחינתי ומבחינת טבריה, כפ"ס עולה ליגה, טבריה במקום השני נכון ועושה תצאות מדהימות אבל היא עדיין קבוצה בליגה א', וכמו שהפסדנו בבית גם טבריה יכולה להפסיד בבית. אנחנו צריכים לבוא לטבריה להסתכל להם בעיניים, לשחק כדורגל חיובי ולעשות הכל כדי לנצח״.
תגובות
+ הוסף תגובה